Zolders boekhoudkantoor FiscaCoach breidt uit. Ben jij de FiscaCoach die we zoeken?

Dit zijn wij:

Hét boekhoudkantoor van Heusden-Zolder en omstreken. FiscaCoach begeleidt, ondersteunt en coacht. Start-ups, interessante ondernemingen, vennootschappen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken... De klanten van FiscaCoach zijn divers, onze aanpak is altijd persoonlijk en correct.

Een team van zeven FiscaCoaches

Elke FiscaCoach beheert zijn eigen dossiers, maar er is altijd ruimte voor overleg en raad van je collega's Els, Stijn, Elisa, Haike, Myriam, Elke en Heidi. (Je leest het goed: de vrouwen zijn bij ons 'lichtjes' in de meerderheid, maar Stijn biedt genoeg tegengewicht.)

Een warm nest

Dat we meer doen dan alleen boeken vasthouden, bewijst de leuke en gemoedelijke sfeer op ons kantoor. (Niet alleen onze klanten sluiten het kwartaal graag af in stijl, ook wij durven dan al eens samen aan tafel te schuiven.)

Dit is wie we zoeken:

Een bachelor accountancy-fiscaliteit, maar dat spreekt voor zich. Je beheert verschillende klantendossiers van a tot z en bent hun aanspreekpunt. Je neemt het inputwerk voor je rekening, bent verantwoordelijk voor jaarafsluitingen en btw-aangiftes en werkt dossiers van vennootschappen en eenmanszaken af. Een ITAA-titel een mooie plus.

Een initiatiefnemer . Bij ons geen 'fisca' zonder 'coach'. Je bent niet alleen het aanspreekpunt van onze klanten over hun boekhouding, je denkt ook mee over hoe ze hun zaak nóg beter kunnen maken.

Dat we ook een teamplayer zoeken, is een dooddoener. En toch zeggen we het er graag bij. In ons team van zeven word jij dus de achtste FiscaCoach. En aangezien 'acht' rijmt op 'kracht' en 'pracht', kan jouw aanwezigheid niet anders dan een waardevolle toevoeging zijn aan ons team. (Oké, rijm is niet onze grootste sterkte. Gelukkig zijn onze cijfermopjes beter.)

Tot binnenkort?

Voor we je een plek geven in ons cijferwalhalla, leren we je graag beter kennen. Stuur je cv en korte motivatie naar stijn@fiscacoach.been je hoort binnenkort van ons. We kijken ernaar uit!