‘Op welke subsidies heeft jouw kmo recht?’

Xerius lanceert subsidiebuddy

Uit onderzoek blijkt dat de subsidies die de Vlaamse overheid voorziet vaak terechtkomen bij dezelfde 25 bedrijven. Kmo’s vissen vaak achter het net. De subsidiebuddy die Xerius onlangs lanceerde, moet daarop een antwoord bieden.

Xerius lanceerde onlangs – in samenwerking met UHasselt – een subsidiebuddy. Die moet kmo’s die op het vlak van subsidies vaak de boot missen op de hoogte brengen van waar ze recht op hebben. Het liefst vóór een investering wordt gedaan.

Wat doet-ie?

Online vul je een aantal vragen in over je bedrijf en je toekomstige investeringen. Plan je bijvoorbeeld renovatiewerken aan je bedrijfspand? Ben je van plan om te isoleren of oude verlichting door nieuwe te vervangen? Voorzie je specifieke acties voor je medewerkers, zoals de optie om opleidingen te volgen of een nieuw telewerkbeleid? Je antwoorden op die en andere vragen geven inzicht of je al dan niet recht hebt op subsidies.

Waar doet-ie dat?

Testen doe je simpelweg via deze link. Zelf klant zijn bij Xerius is niet nodig om de subsidiebuddy te gebruiken. De vragenlijst is gratis en zonder verplichtingen.

En daarna?

Het Xerius-team gaat met jouw antwoorden aan de slag. Als je dat wil, neemt iemand van het Xerius-team contact met je op om je investeringsplannen en de bijbehorende subsidies te bespreken.
home